anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, nu prea vreau sa ma epilez pe picioare fiind băiat (n-am nimic cu cei care o fac) dar nici nu vreau sa devin un tufis ambulant. Cum aș putea reduce parul de pe picioare fara a-l da jos complet?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asa se duc dracu barbatii. Vai si amar! https://bit.ly/2Ymq2ml

| GabiDumitrescu a răspuns:

Masina de tuns, setezi frumos la vreo 2-3 centimetri si aia e. In alta ordine de idei, cred ca o sa iasa aiurea. Lasa-l breh in pace, inca mai sunt gagici carora le plac parosii. E unul dintre atributele care te fac barbat, nu ra*at pensat si machiat.

| Frank51 a răspuns:

Scapa de teama asta aiurita de a face ceva, pur și simplu fă ce vrei fără să te gândești la ce ar crede alții.

| Donsavas a răspuns:

Epilare definitiva
Faci mai putine ședințe încât sa se rărească
Nu faci prea multe ca sa nu rămâi fără

| anonim_4396 explică (pentru Donsavas):

Faza este că nu vreau să rămân fără, ci doar să il "reduc" fiind deja prea mult

| RoCkKiD a răspuns:

Sau te epilezi sau nu, nu exista cale de mijloc. Daca il tunzi o sa arati ca un gazon artificial.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il maruntesti. Eu as spune aparat de tuns, dar depinde cat de rar e, daca e prea rar poate sa nu-l prinda.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nah, nu-i deloc rar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa il scurtezi cu o masina de tuns, dar cred ca o sa arate aiurea dupa.
Stiu persoane care isi decoloreaza parul de pe corp ca sa nu se mai vada urat. Poti incerca si varianta asta.
Sau, desi ai spus ca nu vrei, cred ca cel mai bine e totusi sa te epilezi de tot. Cu ceara, crema, lama etc. Parul se va rari in timp daca il smulgi cu ceara.