Bea la culcare o cana de lapte de vaca caldut, in care amesteci o linura de miere de albine plorifloral.
Stai culcat, relaxat, inchide-ti ochii si nu te gandi la nimic.
Buna.Daca discutati pe whatsapp fara nicio problema, eu cred ca nu se va supara deloc sa il intrebi si de dozajul corect.
Peobabil o sa imi spuna sa iau 1 pastila. Ultima data cand am luat, mi-a prescris la Timisoara 1 seara si 1 dimineata. Dar dormeam mai mult ziua, cred ca psihiatrii aia 2 erau intr-o ureche bine.
Nu cred că un doctor ți-ar prescrie un medicament fără să îți spună dozajul și perioada. Dacă e așa, nu e un doctor bun, dar totuși eu nu cred că ți l-a prescris cineva.
Si atunci cum de il am la indemana? Am luat in trecut, nu mai da raspunsuri fara sa stii situatia.
Nu trebuie să știu situația pentru a-mi da seama când ceva nu e în regulă.
Plus, nu știu dacă există vreun medicament pentru somn, liniște, depresie care să se dea fără rețetă, excluzând suplimentele din plante și alte chestii ușoare.
Se da numai cu reteta verde, mi-a ramas fiindca am decis ca nu mai aveam nevoie de el. Si psihiatrul a zis ca pot sa nu il mai iau.
Atunci ar trebui să știi mai bine decât noi.Nu se iau medicamentele astea după capul unor străini de pe net. Vorbește cu medicul.