| Aly07 a întrebat:

Nu stiu daca treceti prin asta,dar eu personal nu pot dormi. Nu stau pana tarziu,nu mananc seara(ca sa nu-mi gasiti nod in papura). Problema e ca atunci cand ma pun sa dorm creierul meu parca deruleaza un filmulet cu ce s-a intamplat in ziua respectiva si in altele si tot asa pana ce probabil oboseste si pot si eu dormi. Ce sa fac in privinta asta? Nu vreau raspunsuri gen " Bea o canuta de laptic caldut, la mine mergebatting eyelashes " straight face. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| micutaEU a răspuns:

Dar poate nu esti obosita si nu deruleaza creierul tu te gandesti la ziua anterioara ori la altele. ÎNCEARCA sa te supra soliciti citeste seara si vei adormi...

| Aly07 explică (pentru micutaEU):

"Poate nu sunt obosit"

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trezeste-te dimineata devreme si munceste in cursul zilei. Are intotdeauna efect.

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

Salut si eu am avut multe probleme de astea cand mi-au murit din rudestraight face legat de problema ta incearca sa te gandesti la fete goale ( scuze, poate nu iti place dar asa gandesc ) asa,
incearca sa te distrezi mult poate asa uiti dar nu stiu ce sa iti zic, in cel mai rau caz, viziteaaza un PHSIHOLOG