| Sawarekh a întrebat:

Salutare, o intrebare controversata pe un subiect important : micul dejuns.

In ultimul timp, am tot auzit ca tot mai multi nutritionisti sunt de acord ca dimineata sa nu mai mananci cereale, ca nu este o idee buna.

Am auzit pe unii care spun ca o sa te imbolnavesti daca nu mananci la prima masa ceva constistent, ca aceea masa este cea mai importanta si trebuie sa mananci ceva satios!

Nu inteleg....nu era vorba ca dimineata trebuie sa mananci ceva usor?

De cand ma stiu, dimineata am mancat maxim un sadwich, fructe, cereale, iaurt si alte lucruri usoare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mananca dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un cersetor

| mODIN a răspuns:

Toata "stiinta" nutritiei e doar frauda pura. Sunt "experti" care zic sa mananci putin si des, altii care zic sa mananci o masa pe zi, unii care sustin ca veganismul este cel mai sanatos, iar altii care spun ca din carne de vita poti trai toata viata. Cel mai bine incearca si vezi cum te simti dupa cateva saptamani.

| Cipi1212 a răspuns:

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Poți mânca bine dimineața și să reduci porția de mâncare la prânz și la la cină.