| florinboss98 a întrebat:

Salutare, o sa incep prin a va ruga ca sa nu raspundeti decat daca sunteti in masura. Am 20 de ani, sunt fumator de aprox 5 ani de zile, de vreo luna tin sa mentionez ca am o tuse foarte seaca si aproape constanta. Simt o durere cand inspir in zona toracica, mai exact a pectoralilor in special cel din dreapta, am facut acum 1 luna o radiografie pulmonara pentru un dosar la armata si a iesit " Nu prezinta leziuni" in ultima perioada nu am slabit deloc am pus pe mine foarte mult chiar. Imi este teama de cancer pulmonar, tbc sau altele va rog un sfat de la o persoana in masura va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rs_Mirela_1999 a răspuns:

Daca ai fost la radiografie pulmonara si au spus ca nu prezinti leziuni atunci nu are de ce sa iti fie teama. Dar daca crezi ca nu te poti lasa usor de fumat incearca ceva mai usor si slim

| florinboss98 explică (pentru Rs_Mirela_1999):

Eu fumam pall mall negru de azi am inceput pe kent mode 6 si ma simt mult mai bine. ce e drept fumez si mai multe.

3 răspunsuri:
| SorinelCopilu a răspuns:

Cand fumam pateam si eu asta dar nu era nimic trecea dupa o vreme dar totusi ar trebui sa mergi si sa faci niste analixe complete ambele mele bunici au murit de cancer pulmonar din cauza tigarilor acest lucr ma motivat sa ma las te sfatuiesc si pe tine