| Andru_Alex_1989 a întrebat:

Salutare oameni buni. Am migrena. La mine ii spune aura emicrania mi-au depistato' in Italia pentru ca acolo traiesc de cativa ani. Nu mi-au recomandat niciun medicament. Mi-ai facut o droaie de atacutri ( raze pe la cap) + rmn + raze in ambele parti ale gatului sa vada cum circula sangele la creier si au spus ca e perfect. Cateodata simt ca-mi explodeaza capul. Ce sa fac? Ce am voie sa mananc? Mai am voie sa slabesc? Daca nu mananc la timp sau nu mananc ceva care sa-mi tina de foame sa ma satur ma ia capul. Am lasat si munca. Lucram ca sudor acum sunt in somaj. M-am ingrasat de cand stau pe camera. Vreau sa stiu cum pot sa combat oboseala, durerile de cap, si mai ales daca am voie sa slabesc sau sa fac aport. Si ce sport pot sa fac... Daca am voie sa merg la sala. Dati-mi cateva spaturi despre un mod de viata echilibrat. Plus ca am cam intrat si in depresie putin in sensul ca vazand ca nu mai pot sa muncesc. Cu toate ca doctorii mi-au zis ca nu am probleme nici cu inima nici cu capul, si pot munci. Am intrat putin in depresie... Si ma stresez in sensul ca daca tot o sa mai continuie durerile astea de cap, si nu pot sa le combat intr-un fel, nu o sa pot sa-mi gasesc o prietena si sa-mi construiesc o familie. Pentru ca eu sunt baza si trebuie sa-i intretin. Mai ales pe mine, dar daca ma doare capul. Asta ma omoara prin nauntru' gandurile si durerea de cap. ( am 29 de ani) fara vicii. Nu beau nu fumez nu ma droghez. Migrena mi-a distrus orice speranta. Cine ma poate ajuta cu un sfat e bine primit. Multam.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Si eu am migrene. Exista tratament pentru ele, care amelioreaza temporar durerea in timpul crizei.
Poti munci, chiar si in timpul crizelor cu putina vointa.
Poti face sport, dar de preferat ceva in aer liber.
Poti manca orice, dar mai putin sarat. In rest, boala nu e influentata de alimentatie.

Răspuns utilizator avertizat