| Sandu1243 a întrebat:

Salutare oameni de pe TPU.
Acu vreo saptamana sa zic am fost la o prietena ca sa imi bage piercing sub buza de jos in partea stanga mai exact. Gaura a facut-o cu branula nefolosita deloc si sterila. Mi-a zis sa ma dezinfectez dimineata, la pranz si seara in fiecare zi in felul urmator : sa ma spal cu apa si sapun in zona cu piercingu si dupa sa dau cu vata si spirt inauntru si infara gaurii. De atunci si pana acum tot asa fac. De ceva vreme imi tot curge destul de mult puroi si dupa se intareste. Nu mai stiu ce sa fac sincer. Daca ma puteti ajuta as fi recunoscator. Nu vreau raspunsuri gen : du-te la medic sau scoate piercingu. Imi place mult sa am piercing si nu as renunta la el. Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa mergi la medic! Totusi, daca nu vrei scoate porcaria aia si pune in loc o ata dezinfectata in spirt sau si mai bine sa folosesti Betadine. Era, totusi, bine de mers la medic pentru a-ti da si si medicamente antbioterapeutice si pentru ca mai intai se face o operatiune de curatare a zonei cu puroi.

| CuriousStuff a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi la medic sau sa-l scoti atunci poti foarte bine sa stai si sa speri ca se vindeca singur sau sa dai intr-o septicemie si sa mori, cum ti-a fi norocul. Toaleta locala nu e de ajuns daca deja e o infectie agresiva iar antibiotice iti da doar medicul in functie de ce e acolo.