| Cristian0884df11 a întrebat:

Salutare Prieteni! Am o problema destul de mare cu cainele meu, este un Ciobanesc Belgian si de o saptamana nu mananca decat foarte putin o felie de paine nu prea merge sta mereu si doarme si nici nu prea isi face nevoile foarte des odata la 3 zile, inainte era foarte prietenos si vioi iar acum... Nu stiu ce are saracul am verificat daca o fost otravit sau ceva dar nu mi se pare ca este am fost la Veterinar si mi-a dat niste pastile sa-i bag in apa dar nu prea da rezultate ajutati-ma va rog frumos si fara glume de prost gust. Va multumesc enorm! Dau si Fundahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Annemary98 a răspuns:

Oferăi mai multa atenție. Și eu am pățit la fel cu cățelul meu și am stat 3 zile cu el. Mă jucam cu el, îl luam în brațe, îi făceam băută și apoi i-a trecut. Era iar vesel. Încearcă sa nu fi supărat sau trist când te joci cu el ca ei simt orice și se intristeaza ca și tine.