Se simte un pic de caldura in corp si atat. In 10 secunde trece totul.
Oricum nu te doare nimic.
De senzatia de caldura am mai auzit, dar ma tem un pic din cauza ca am dureri in piept si dispnee, si as fi vrut sa stiu daca poate agrava substanta de contrast de la CT unele probleme de sanatate. Multumesc!
Nu are nici o treaba durerea din piept sau dispneea, ca senzatie vine de la serul care intra in sange, nu de la plamani si nu te afecteaza deloc.
Am inteles, sper din toata inima sa fie bine, luni trebuie sa ma duc la Ct, si vedem ce este.
Sanatate multa!
Multumesc! Asemenea si dvs!
Buna ziua! Am facut astazi CT-ul de abdomen si pelvis cu substanta de contrast, a fost destul de ok, dar in secundele in care a ajuns substanta in sange, am simtit ca nu pot sa respir, timp de cateva secunde, apoi mi-am mai revenit, stiam ca am probleme cu aparatul respirator dar nu stiu ce este, poate fi o problema a inimii? Aveti idee?
Mai fetiat, ce are respiratia cu inima?
Cand nu poti sa respiri poti avea probleme cu plamanii, nu cu inima.
In cazul tau a fost doar un ATAC DE PANICA, adica NIMIC grav, frica a fost ce care ti-a luat inima la trap si ti-ai imaginat singur ca nu poti repira.
Eu am făcut RMN cu substanța de contrast. Simți înțepătura, la mine era o ușoară senzație de răceala. Nu doare, nu e de nesuportat. Chiar e ok.
Bună! S.ar putea sa simți doar o ușoară senzatie de rece in brat, nu i nimic de speriat.
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: