Acea umflătură, în limbaj medical tumoare, să nu te sperie cuvântul poate fi un lipom. Nu este chiar normal. O poți duce să o vadă un medic, să te liniștești.
Faci o radiografie faci si un RMN si cauti un neurolog mergi dai 300 lei pe o consultatie la Florin Exegian undeva pe la spitalul 9 obregea
si o sa iti spuna ca iti trebuie o operatie care are sanse de 50 % să iasă bine si de 50% să rămâi cu dureri fantastice la care nimeni să nu aibă ce să le mai facă cu nici un fel de anaestezice
sau să rămâi paralizat sau orb...
si lucrurile acestea rele toate nenorocirile care ti-se pot întâmpla trebuie să ți-le asumi!
și sa dai semnătură că nu o să le ceri despăgubire șî că nu o să îi dai în judecată în cazul în care se întâmplă ceva rău!
adica în 50% din cazuri
Nu prea cred.Din cate am inteles lipomul este moale la atingere.La mine este scalpul moale in rest este tare, ca un os, pare sa faca parte din craniu.
Nu cred ca e ceva serios, desi si eu as fi curioasa In unele cazuri nici nu stii cum sa procedezi, daca sa te duci la un control sau te gandesti ca medicul de acolo nici nu se uita la tine. Daca nu te doare cred ca ar trebui sa stai linistit
P.s: Buna alegere cu Prison break! Ai idee cand apare sezonul 6?
Nu,am vazut ca a fost confirmat dar nu a fost dezvaluita o data cand apare.Probabil au fost intarziati si de covid
Cum am spus si persoanei de mai sus nu cred ca este lipom dar nu stiu ce sa mai zic.Acum daca ma duc la consultatie nu o sa fiu primit deoarece nu sunt urgenta.Asa am patit cu piciorul, in urmea ruperii m-am ales cu tija si suruburi, iar unul dintre suruburi iese din os.Imi creeaza niste dureri oribile mai ales la frig si nu ma pot opera sa il scot din cauza ca se interneaza doar urgentele.
Scuze.Acum am vazut ca tot tu ai raspuns?