| Andrei200300 a întrebat:

Salutare,rapid un răspuns bun,am fost la un doctor foarte bun,m-a băgat la un aparat să vadă dacă am ceva probleme de sănătate,am ceva dar nu așa grav,lipsa de vitamina d,dar nu știu ce am pățit da am așa zile când simt așa că mă ustura gamba stanga sau dreaptă,și acum parca vad așa o pată mica neagra la gambă, dar dacă îmi dau parul de acolo de pe picior nu se mai vede pata, sunt puțin speriat, un răspuns?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Dacă te-a văzut deja "un doctor foarte bun" ce mai vrei de la noi?

Chiar dacă aici ar fi un forum plin de medici specialiști, crezi că ți-ar putea pune cineva un diagnostic bazându-se pe "mă ustura gamba stanga sau dreaptă, și acum parca vad așa o pată mica neagra la gambă care dispare"?

| RxTx a răspuns:

Nu ai ce face dai cu săpun Protex că trece.
Lipsă de ocupație

| Vântulalb a răspuns:

"am ceva dar nu așa grav"
"sunt puțin speriat"
De ce?
Daca doctorul ala foarte bun nu a vazut nimic cand te-a bagat in prajitor, du-te si la un ortoped.