| Mefx01 a întrebat:

Salutare.
Recent am făcut controlul periodic medical și m-a întrebat doctorul daca iau vreun tratament pentru ceva... Evident că am fost tâmpit și am recunoscut că iau pentru atacuri de panica.
Le-am adus și de la doctorul meu pshiatru că sunt apt de munca. Ideea e că ei nu mă lăsa să fac tura 3, adică tura de noapte... Întrebarea e cum pot proceda sa scap de chestia asta sa pot baga iar tura de noapte pentru că am mare nevoie de ea (Dau funda)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideea este ca ai facut foarte bine spunand adevarul, oricum se verifica asta, dar te-au intrebat ca sa vada daca minti sau nu.
Iar faptul ca nu te laa sa mergi al schimbul de noapte este doar pentru sanatatea ta, fiindca cei cu probleme psihice au nevoei de somnul de noapte, fiind vital pentru sanatatea si vindecraea lor.
Nu, chiar nu ai nevoie de ceva ce ti-ar distrige sanatatea si ar permite unei boli psihice pe care deja o ai, sa evolueze spre boli mult mai grave, de care se pare ca nu esti constient.

| Mosotti a răspuns:

E bine ca nu te lasa in tura 3, este foarte obositoare si daunatoare pentru organism si tu care ai atacuri de panica chiar poti sa le agravezi lucrand noaptea, noaptea e pentru odihina mai ales la problema ta!

Apt de munca e una, si apt pentru tura 3 e alta. Nu iti termina sanatatea pentru 3 lei, ca nu merita.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti bine fara ture de noapte. Alea dau ritmul circadian complet peste cap.

"m-a întrebat doctorul"
"iau vreun tratament "

| Mindfulness a răspuns:

Având probleme psihice nu poți. Trebuia să taci. Și eu am fost la oftalmolog ieri și i-am zis că am anxietate generalizata, dar tremuram tot trebuia să ii spun. Eram panicat că știam că o să primesc un diagnostic nasol. Chestiile astea nu se spun. Unii nu știu ce e anxietatea și te poate considera Trilulilu