Am avut un prieten pe care l-am înmormântat la 41 de ani din cauză de alcool.
Am mai avut un cumnat la care alcoolul i-a grăbit moartea la 65 de ani.
Alcoolul este toxic, adică otravă.
Unchiul are o durere sufletească mare, care dacă o tratează cu alcool o anesteziază. Dar un litru de alcool pe zi îl duce repede la cimitir.
Psihiatru, internare, tratament continuu.
Iar până ajunge la medic, supravegheat continuu, să nu facă vreo prostie mai mare.
Sau chemată o salvare dacă sunt înțelegători medicii și internat de urgență, să nu așteptați până marți, căci se pot întâmpla multe.
Nu cu pastile sau doctori se rezolvă problema lui.
Nu ai o colegă sau o prietenă care locuieşte doar cu mama ei? Şi este apropiată de vârstă cu unchiul tău? Poate le faci cunoştinţă şi ai să vezi că problemele cu băutura vor dispărea.
Cunosc una, dar e într-o relație cu un „flăcău" care mstă în Anglia, deși e român. Nu știu ce face acolo. Ea e cu un an mai mică decât unchiul meu.
Eu zic mai caută. Preferabil o doamnă singură, mai vorbeşte cu prietenele.
Chestia asta este o obsesie. Barbatii suferă și devin puțin obsedați atunci când sunt părăsiți sau când nu au ce își doresc ei. Eu sunt la fel. Nu stim sa apreciem binele și persoanele care ne iubesc, noi de indreptam atenția de obicei către persoanele care ne-au rănit sau sunt indiferente cu noi, nu zic ca sunt toți la fel, dar în general asa e. Deci în concluzie unchiul tău nu are nevoie de psiholog, ci de mai mult timp ca să o uite și încă ceva, de o iubita mai buna decât fosta ( fund, sâni, înțelegi tu) . Deci de asta are nevoie el, o bunaciune.
Este depresie. Probabil o sa il interneze cateva zile si o sa ii dea tratament pe care el apoi sa il continue si acasa daca poate fi convins sa faca asta.
dobrin1019 întreabă: