Decat sa dai spaga mai bine platesti un spital privat (in spaga intra toata operatia) totul curat, atentie de la asistente si doctor fara mita
Buna,
In primul rand, il cheama Sarafoleanu, nicidecum Saraforeanu.
M-am operat si nu am platit nimic, este spital de stat, asa ca daca esti asigurat nu ai ce sa platesti.
Pe langa faptul ca tu vrei sa incalci legea, il vei pune si pe domnul profesor intr-o foarte, foarte proasta lumina. Asa ca mai bine du-te si te opereaza la altcineva daca ai de gand sa dai spaga.
Iti dai seama ca spaga nu o dau nici eu si nimeni din dorinta de a face rau. O dau pentru ca unii o cer altfel nu te opereaza sau nu isi dau interesul. M-ar surprinde enorm de placut daca nu ar lua bani. Imi pare rau ca i-am gresit numele. Din cate stiu eu, sunt 2 doctori-tata si fiu, iar ei au clinica privata. Chiar sunt curios, la ce spital te-ai operat tu? Si da, sunt asigurat, lucrez cu forme legale.
Ei au clinica privata dar nu opereaza, opereaza doar la spitalul de stat unde lucreaza fiul. E singurul unde lucreaza. Tocmai ca sunt medici care asteapta spaga pentru ca asa i-au invatat oamenii. Daca nu dai, inseamna ca nu e medicul potrivit. Domnul profesor are foarte multi rezidenti, cum crezi ca ar da daca ar vedea aia ca ia spaga? Ia spune si tu?
jocker007 întreabă: