| Marko556 a întrebat:

Salutare,scriu aici in speranta ca poate a mai trecut cineva prin asta, de aproape 2 ani ma doare osul stern exact in mijlocul pieptului, in timpul asta am fost la o multime de doctori mi-am facut CT Torace, RMN stern, rezultatele la CT spun ca am o prezint o deformare de structura osoasa, la RMN artopatie manubriosternala, de la chirurgie toracica medici care mi-au spus sa fac aceste investigatii (am fost la 3 medici)primul nu a stiut ce ii acolo, al doilea a spus să iau niste antiinflamatoare care nu si-au facut nici un efect iar al treilea m-atrimis la reumatologie unde doctoru de acolo a spus ca nu ar fi de competenta lor, ei mi-au dat niste pastile (arcoxia)care nu si-au facut niciun efect, nu mai stiu incotor sa mai merg, ma doare de mor, voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Pune intrebarea asta pe grupul de Facebook "recomanda un medic" nu aici

| ioana748 a răspuns:

Si cu vremea asta cred ca nu iti este prea bine.
Pentru durere ia Panadol si Aulin, o sa mai cedeze.
Insa ar trebui sa existe o solutie pentru problema ta.
Multa sanatate,