| TnyBZ a întrebat:

Stie cineva un remediu pentru negi? Am unul de vreo 3 ani pe un deget, iar de la ala au inceput sa mi se umple ambele maini de negi. In cateva luni mi-au aparut vreo 5 negi si aveam doar unul singur.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| qwertpro a răspuns:

Poti incerca sa cumperi solutie de hidroxid de sodiu si sa dai cu ea pe neg.Ai grija sa nu dai pe piele ca arde.Sau poti incerca un remediu mai natural.Ia un castravete si taiel si pune-l pe neg vreo 15 minute pe zi caci sucul din castravete distruge negul.Dar daca negul e mare il poti scoate la doctor si nu e de loc dureros.

| Adi88 a răspuns:

Incearca sa le tai cu un fie de par de la cal sau sa le topesti cu o picatura de acid de la baterie auto. Is trucuri babesti da, dau rezultate, dar ai gr.

| PringAloe a răspuns:

Ca ma crezi sau nu, ca poate am avut doar eu intamplarea asta eu tot am sa iti zic, acum 3 ani de zile am avut si eu un neg fix la inceput de deget la mana stanga, eram la bunica mea si pe drumul ei cresteau niste flori calbene in care daca le rupeai iesea un lichid galben, exact e vorba de galbenele, eram cu niste prieteni si in gluma am zis sa dau acolo cu lichidu ala, si cam in 1-2 saptamani mi-a trecut, acum daca e sa ma uit unde il aveam zici ca nu a existat nicidoata

| anonim_4396 a răspuns (pentru PringAloe):

Planta aia se numeste rostopasca, dar in perioada asta a anului, nu stiu daca o gasesti happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru PringAloe):

Nu erau galbenele happy

| PringAloe a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti multumesc pentru corectare