Da, dar eu nu stiu creme de acoperire. Eu folosesc metoda asta, si da roade.
Apropo, acela se numeste baton corector. Pot sa-ti spun cum se aplica corect, decat daca vrei. Oricum, cele mai bune se gasesc la farmacie. Bafta!
Ia-ti Mibazon se foloseste si in uz veterinar dar e foarte bun pentru acnee
eu l-am folosit si mai imi apar mici cosuri in perioada mea ca doar sunt fata intelegi tu
Mibazonul il gasesti la farmacia veterinara si nu e scump ina in 10 lei noi!
te dai seara cu el pe fata, iar dimineata cand te trezesti te speli!
da-te cu el timp de o saptamana!
sper sa ai rezultate bune la mine s-a vazut :*
Am si eu destule creme anti-acnee(si tot tacamul), eu vreau ceva sa le mascheze, fiecare cu organismul sau, la mine de exemplu anumite creme fac sa dispara pentru o perioada si iar revin, la altii mai rau le face, totusi mersi de sugestie.
Si eu am probleme cu acneea. Am o metoda, pe care o folosesc fotomodelele (Nu ma intreba de unde stiu, ca nu-ti zic. Sursa e strict pentru fete.)
Cum sa vindeci un cos.
In primul rand, nu ar trebui niciodata sa-ti storci un cos - va arata mai rosu si mai inflamat. Mai grav, exista riscul ca infectia sa avanseze in piele, lasandu-ti un semn permanent.
Spala-te bine pe fata si sterge-te cu un prosop curat. Inveleste un cub de gheata intr-o batista curata si tine-l deasupra cosului un minut sau doua - va mai dezumfla locul. Inmoaie varful unui betisor de urechi intr-un ulei esential de arbore de ceai (disponibil la farmacie) si tamponeaza direct locul cu pricina. Nu-l mai atinge, ca sa-si revina.
Iti sugerez sa faci asta dupa scoala. Daca continua sa apara, cere-mi ID-ul.
Stiu cum e cu cosurile, cum sa le storci, eu vreau ceva cu ce sa maschez, ex fondul de ten(nu prea cred ca am nimerito, dar sunt pe aproape).Era un fel de pix sau crema, aplicai pe fata si era ca si fondul de ten...masca, nu stiu cum ii zice, sau ceva asemanator, dar nu vreau sa fie prea evident.
Stiu cum e cu storsu, am cateva urme (eram incepator...)