| catalindragos2007 a întrebat:

Salutare, sunt baiat si am 13 ani. Am o inaltime de 1.72m si 69kg. Este o inaltime/greutate normala pentru aceasta varsta?

PS. Tatal meu are 1, 76m, iar mama 1.65m

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Având în vedere înălțimea părinților, înălțimea ta e normală. Legat de greutate, IMC e de 23 ceea ce înseamnă că ești normoponderal dar având în vedere că ești în plin proces de creștere nu m-aș alarma dacă te-ai îngrășa câteva kilograme pentru că cel mai probabil te vei și înălța în anii următori.

Răspuns utilizator avertizat
| StefanIntrebare a răspuns:

Eu am vreo 1.80 si am in jur de 65kg si sunt practic un zeu Grec la corp. Sunt in foloarea sanatatii. Despre tine nu pot sa zic acelasi lucru. Vrei sa ajungi ca mine? Mergi la sala si fa sport. O sa pierzi grasime si o sa faci muschi si cu putina perseverenta vei arata chiar la fel de impanat si musculos ca Joseph Joestar!

| catalindragos2007 explică (pentru StefanIntrebare):

Din pura curiozitate, ai si tu 13 ani? Sau esti paralel cu ceea ce am intrebat eu?