| Slash1 a întrebat:

Salutare, sunt baiat si am 15 ani. Imi apar tot felul de cosuri pe fata in zona barbie, a ciocului si foarte aproape de buze. As dori cateva sfaturi pentru a putea scapa de ele pentru ca sunt jenante dar n-as vrea sa primesc raspunsuri gen,,apuca-te si fa sex " sau,, stoarce-le " Voi da funda pentru cel mai bun raspuns happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Psihedelic777 a răspuns:

Incearca sa firbi apa cu un plic de musetel si iti pui un prosop pe cap stand deasupra recipientului in care ai fiert apa, aburul veninduti in fata. Dupa ce stai 10-20 minute asa, iei un servetel si scoti cu grija cosurile (datorita aburului se vor deschide porii ajutande ft mult sa cureti fata).Si eventual dupa asta iei niste tarate pui putina apa peste ele si te freci cu ele pe fata ca sa degresezi si cureti pielea.Io asa am facut si a dat rezultate super

| oAaaNaa a răspuns:

Stiu ca e hilar, dar o prietena de-a mea a amestecat miere cu scortisoara si i-au trecut inntr-o saptamana jumate! Trebuie sa te dai dimineata si seara!

| MsBeatrice a răspuns:

Hey buna..Sti si eu aveam inainte cosuri.dar folosesc o crema foarte buna adica ma dau cu ea in fiecare zi se numeste Brevoxyl si chiar m-a ajutat, deocamdata nu am mai folosit=o pentru ca numai am nevoie. Sper sa te ajute. Fundita?

| gabi13579 a răspuns:

Poti sa-ti cumperi un peeling de la farmacie sau sa-ti faci tu unul. poti sa-ti faci masti cu miere si rosii sau drojdie si apa sau iaurt si patrunjel si ti le aplici pe jonele afectate cca 15 minute. poate ti se par remedii pentru fete dar au efecte si sunt rapide