| Eric1609 a întrebat:

Salutare.Sunt Marian, am 43 de ani si acum o luna si jumatate am suferit un accident vascular cerebral ischemic sylvian stang fiindu-mi afectata vorbirea. Urmez tratament cu celebrolysin solutie injectabila 10 fiole de 10 ml, plavix 75 mg [una dimineata], sermion 30 mg [una la pranz], simvacard 20 mg [una seara]. Cand as putea conduce autoturismul personal avand in vedere ca nu mi-au fost afectate alte parti ale corpului.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dupa 6 luni de la accidentul vascular vei putea merge la neurolog pentru o evaluare. NU stiu daca vei putea conduce asa de repede, dar exista o mica posibilitate ca neurologul sa-ti dea voie. In general, se recomanda o pauza de minim 12 luni.

4 răspunsuri:
| CASANDRAAAAAAAA a răspuns:

Cel mai bine intrebi un medic! dar stiu ca ai nevoie de foarte mult repaus daca nu mai vrei un alt accident vascular!

| Ghost a răspuns:

Nici odata esti pericol public pe sosele mai bine te apti pana te vindeci sunt asta din cauza medicamentelor pe care le iei

| OnUtZzZaAa a răspuns:

Dupa ce termini tratamentul si simti ca esti in stare nu te baga inainte sa nu patesti iarasi ceva

| Deealovestpu a răspuns:

Multe dintre medicamentele mentionate de tine iti dau stare de somnolenta.Deci,doamne fereste ai putea adormi la volan, asteapta pana te refaci in totalitate, nu e capat de tara daca nu poti conduce:*. Multa sanatate!