anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, tocmai am sosit acasa dupa 3 zile de spitalizare, sa va spun de ce am fost internat.Pai fiindca m-am certat cu diriga mea pe motiv ca parinti mei semneaza in carnet o singura semnatura pe o foaie adica in lateral semneaza, nu pe fiecare casuta. Apoi o inceput sa-mi zica ca sunt bou, ca noi suntem mai smecheri sau ce(familia noastra)si am plecat.Am ajuns acasa, am stat la pc o ora apoi m-a luat o durere in piept de nu ma lasa sa respir, am decis sa merg la spital, m-au internat cu perfuzie tot ce incape. Mi-au facut analize de sange, de urina, ekg de inima si inca ceva pentru burta cu un aparat care iti maseaza burta.Au iesit rezultatele si nu am absolut nimic, aaaaa am uitat sa va spun ca am avut tensiune 14 cu 8(am 17 ani). In spital dupa o zi in care am stat acolo nu am mai avut nimic, eram plin de viata si mi-au dat drumul azi. Dupa ce am iesit cam intr-o ora am inceput sa obosesc repede(in spital nu oboseam deloc), adica faceam ceva si trebuia sa trag o gura de aer de zici ca caram caramizi de 20 kg.Am zis sa ies afara ca poate organismul meu in astea 2 zile s-a obisnuit sa stea doar in camera de spital, sa fac un pic de sport. Voi ce credeti, ce trebuie sa fac, e bine chestia asta cu sportul? Va rog niste sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Se pare ca ai avut o reactie anxioasa, de stres dupa povestea cu diriginta. Cum toate analizele sunt OK nu vad niciun motiv pentru care n-ai putea sa-ti reiei activitatile tale obisnuite dupa un repaus activ( nu la pat! ) de cateva zile, timp in care organismul " se curata " de urmele stresului. Ca sa nu se mai repete faza cu reactia anxioasa gaseste-ti/formeaza-ti metode proprii care sa te elibereze de tensiunea nervoasa. Numai bine!

| maytha a răspuns:

Pai de obicei dupa ce cineva iasa din spital se odihneste... asa sa faci si tu stai relaxat in pat la pc, daca vrei plimba-te prim parc spre seara asa sa iei aer curat hidrateaza-te mult... e mai bine sa te odihnesti un pic daca zici ca obosesti repede happy