| Dante30 a întrebat:

Salutare TPU, acum 2-3 saptamani am fost la patinoar pentru prima data mergand pe role de 2 ani jumate am inceput foarte usor sa fac scheme si sa merg, la un moment dat in timpul unei scheme ce obisnuiesc sa o fac pe role, am simtit un POC la genunchiul stang ca si cum s-ar fi rupt si durerea m-a facut sa cad jos din picioare, m-am palpat etc dar nu ma durea tot genunchiul si doar o parte am mers in el si dupa 1 saptamana imi trecuse in mare parte putand sa merg/alerg fara probleme doar cu o mica durere ca o intepatura in acel loc, dupa aceasta saptamana mi-am luat rolele si am iesit pe afara, mentionez ca am mers cel putin 40 de km pe role + scheme fiindca mi-am petrecut toata ziua pe ele toate bune si frumoase, a 2a zi am mers iar cu rolele si exact la aceas schema ce mia cauzat pocnitura la patinoar, acelasi genunchi mi-a facut din nou POC ca si cum mi s-ar fi rupt, din nou am cazut din picioare de durere si acum, azi la o saptamana dupa mai simt after effects o idee dar numai e la fel de grav intrebarea mea e ce am patit? Caci din tot ce m-am interesat am inteles ca am intindere de ligamente/tendoane, Astept sfaturi, pareri, Voi ce credeti ca am patit si cum as putea remedia, De asemenea cand tin o genuncheara acolo imi e mult mai usor sa imi misc piciorul fara a mai simti aceea intepatura de durere, Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Niko_Nikoleta_1996 a răspuns:

Buna,eu iti sugerez sa mergi la medic, dar as vrea sa-ti dau un sfat deoarece am avut si eu aproape aceeasi problema.Merg pe role si fac scheme foarte bine, insa am cazut odata si genunchiul a facut un"poc" am mers la doctor si mi l-a pus in ghips, a zis ca am genunchiul luxat ...acum merg bine pe el desi uneori ma cam doare daca ma trantesc pe el etc. Sper ca te-am ajutat... Fundita? te rog laughing

| Dante30 explică (pentru Niko_Nikoleta_1996):

Sorry, dar o sa dau funda celui mai bun raspuns laughing si plus ca mi-e mi-a sarit in mers... nu la cazaturi ca asa am si eu la registru cazaturi pana si in smoala o data si cu viteza dar totu a fost ok si la medic am fost si facand 18 ani nu sunt asigurat si n-am avut timp sa ma ocup de asta asa ca de moment mai astept pana ajung la ortoped sa vad ceva concludent, asa ca here I am asking advices on TPU