anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 ani am avut fimoza si cu cateva exercitii am scapat de ea dar intrebarea mea este. daca tin capul penisului deschis in boxeri/chiloti nu afecteaza cu nimic pe viitor? Sau este o problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă îl ți așa o să se formeze pe gland un strat de cheratină.
Prepuțul protejează glandul acoperind-ul prin urmare dacă glandul rămâne descoperit permanent o să se formeze acest strat de cheratină ca protecție.
Unica urmare este pierderea în sensibilitate a glandului, deci o să simți mai puțină plăcere atunci când faci sex.

| MariannN20 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult.o sa ma obisnuiesc sa-l tin inchis
dar daca stau descoperit (adica nu in boxer/chilot) asa pe afara... asa pot? nu stiu daca intelegi ceea ce zic happy

| anonim_4396 explică (pentru MariannN20):

Așa da laughing. Stratul ala de cheratină se formează pentru că atinge chiloții.

Si de unde imi dau seama daca eu am acel strat de cheratina? si daca il am cum pot face sa nu il mai am? laughing)

| anonim_4396 explică (pentru MariannN20):

O dăm deja în sf. laughing
Eu ți-am spus doar că dacă băiatul stă mereu cu capu' afară o să se formeze pe el un strat de cheratină și că o să fie mai puțin sensibil.
Nu cred că-l ai pentru că îl au persoanele care au mereu glandul descoperit, de exemplu persoanele cu băiatu' circumcis.

Cei care sunt circumcisi au un fel de crema pentru protejare. dar in fine sper sa nu am stratul acela de cheratina laughing

5 răspunsuri: