Cel mai bun acum e Betadina dar e scumpa la farmacie. Daca rana s-a uscat si a facut crusta nu mai pui antibiotic si nu mai speli cu nimic. Lasa cat mai mult posibil in aer fara pansament. Pansezi pe uscat ziua sa nu te lovesti sa se deschida rana din nou.
A facut crusta dar a crapat, am luat baneocin, pot da peste crusta?
Ce necaz ai avut asa de grav incît ai recurs la acest gest? Te ai auto mutilat, singur, sau te ai lovit in ceva? Mergi la doctor, nu te trata singur după ureche. Ca rana se poate infecta, mergi la medic urgent.
Taiam cu un motoferastrau, am bagat varful lamei sa pisc lemnul taiat si a agatat lemnul de dedesubt si a ricosat in laba piciorului ca eu tineam de lemn cu piciorul...nu e foarte grav, am fost la farmacie si am intrebat ce trebuie sa fac, n-am atins osul si nici tendoanele dar am rana vreo 3 cm
Pai nu e ok. Trebuia sa te duci la UPU. Lantul rupe mult tesut nu e o taietura simpla de lama de cutit.
Pai nu e adanca, am avut noroc nu mi-a atins vena sau osul, vreo 3 cm pe 1cm latime, doar ce ma atins..merg bine in el ma doare rare ori si e in spre bine
dobrin1019 întreabă: