| Nastase_Andrei_1997 a întrebat:

Acum 4 zile m-a intepat o capusa.In maxim 1 ora am fost la doctor, mi-a spus sa iau 2 comprimate de doxicilina si m-a trimis acasa.Momentan nu am nimic,nu ma mananca nimic,n-am bube pe corp, zona intepaturii nu este rosie decat 1 mmilimetru diametrul(din cauza ca mi-a extras un picior de la capusa cu un cleste),nu este umflat,decat ma doare putin capul, dar asta e din cauza ca m-a tras curentul(accum 1 saptamana).Mai risc ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Daca ai fost la medic si ai luat tratamentul prescris nu cred ca se mai intampla ceva.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu ai ce sa risti. Chestia cu capusele a fost prea mediatizata. Sunt o gramada de oameni intepati de capuse, animale nu mai zic.Foarte rare sunt cazurile in care poti pati ceva de la ele.

| Birlik65 a răspuns:

Ar trebui sa mai urmezi din tratament.nu cred sa-ti faca ceva rau.

| Karlitta a răspuns:

Pai daca ai fost la doctor si n.ai nimic ce dracu mai pui intrebarea asta?