| xIonutzu a întrebat:

Salutare TPU acum o saptamana m-am ars la mana la foc am dat cu o substanta in foc si cand i-am dat foc a facut "explozie" adica a luat imediat foc si m-a ars la mana si putin la gat acum a trecut o saptamana de atunci si mi-s-a luat pielea. Acum acolo unde m-am ars este pielea alba credeti ca va ramane asa sau se va regenera si voi fi ca inainte? Voi ce parere aveti? pls o parere nu strica puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Ce substanta?

| xIonutzu explică (pentru Wehrmacht):

Titei cam asa ceva combinat cu benzina cred m-au speriat astia de tot acum straight face eu sper sa se regenereze...

| Wehrmacht a răspuns (pentru xIonutzu):

Ai incercat sa faci un cocktail molotov...nu?
Ma interesa daca era o substanta care chiar exploda...

| OoBunnyoO a răspuns:

Din pacate va ramane asa. Este posibil sa nu mai fie asa vizibil mai ales ca este pe mana, unde pielea se bronzeaza si se exfoliaza mai rapid, insa acest lucru va dura destul de mult timp, cativa ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Va ramane asa din pacate.
Ai grija, nu te juca cu focul.
Te pup!

| TofanCristi a răspuns:

Eu zic că aşa va rămâne. Cunosc multe cazuri sad

| raluka66 a răspuns:

Peste ani buni(20-30) s-ar putea sa se duca si semnul.

| andrei20010510 a răspuns:

Eu am patit cam acelasi lucru ( Mergeam pe BMX si am cazut' frecandu-ma de asfalt cu partea exterioara a cotului.
Asta s-a intamplat anul trecut si inca mai am un semn 100% vizibil deci ...presupun ca ramane