Pai daca esti constipat e logic ca se irita intestinul gros. Poate ai facut si hemoroizi, care sunt caza a constipatiei. Bea lichide multe gen apa, ceai, supe, ca daca mananaci doar salam cu paine iaca ce patesti. Ia-ti supozitoare antihemoroidale daca nu reusesti doar cu lichide si kkre usoare
Da, ai hemoroizi. E important sa bei macar 3 litri de lichide pe zi, plus o ciorba calda in fiecare zi si sa mananci fructe si legume. Efortul fizic imbunatateste tranzitul.
Da,exact asta ai! Ai hemoroizi care s-au facut din cauza constipatiei. Trebuiesc tratati si ei si constipatia.
Orice sangerare in organismul uman (in afara de menstra de la femei) nu e buna.
Mergi la doctor, care poate sa-ti prescrie o dieta care sa te scape de constipatie. Eu, de ex.stiu ca sunt bune prunele uscate, semintele de in, taraţea sau painea neagra, uleiul de ricin...etc.
http://sanatate.ele.ro/......patie.html
Cred si eu ca sangerezi daca faci o data la 3-4 zile, daca ai hemoroizi ar trebui sa te doara, du-te la doctor nu iti fie teama
Exact asa e alecsandru dupa scaun nu pot sta in sezut ma deranjeaza timp de 15 minute asa. va multumesc si sper sa fie doar atat. poate imi iau inima in dinti si o sa merg si la doctor. dar ma cam tem ca as putea avea ceva grav
Deci du-te la doctor, nu-ti fie rusine sau alte chestii de genu pentru ca e sanatatea ta in joc. Insanatosire grabnica
Daca ai dureri cand ai diaree sau esti constipat iar dupa aceea nu mai poti sta in sezut, inseamna ca ai hemoroizi!