| VianuChocoLove a întrebat:

Acum vreo 4 zile a inceput sa ma doara maseaua de minte, asa ca ieri am decis sa ma duc la dentist sa mi-o scoata. Extractia nu a durat mai mult de 10 minute, iar dupa aceea a inceput sa ma doara locul si si capul. Am luat un calmat, iar durerea a devenit suportabila pana ce m-am pus la somn. Cred ca am dormit vreo 3 ore. Acum au revenit durerile dar simt ca am si frisoane. Intrebarea mea este: sunt normale durerile in cazul acesta si ce ar trebui sa fac pana la disparitia durerilor! Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna..pe o parte nu e normal deoarece dentistu ti-a extraso si totusi trebuia sa ti dea un clmant si sa fi facut treaba cum trebuie...incearca sa mai mergi peste medic sa-i spui situatia sa nu se complice mai rau... cel putin il poti da si in judecata daca nu e d acord ceea ce a gresit sa repare fara alta plata

| Furnicutza a răspuns:

Mici dureri sunt normale. Dar nu si dupa 4 zile.Adica putin te doare, dar daca este insuportabila nu e ok. Te sfatuiesc sa ii faci o vizita medicului dentist sa vezi ce iti spune. Poate fi si o alergie la anestezic.Insa el te va sfatui mai bine.

| Dana211 a răspuns:

Sunt foarte normale durerile. O sa iti treaca durerea intr-o saptamana maxim. Pana atunci in afara de calmante nu prea ai ce sa iei ca sa iti alini durerea

| ClaraB a răspuns:

Nu ti-a dat si antibiotic?
daca ti-a extras-o pe infectie, era necesar si un antibiotic care sa te curete, chiar daca buba nu mai era acolo.
intreaba un alt medic sau farmacistul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Durerile sunt normale dupa o extractie. Atata timp cat nu te umfli, poti avea cam 48 de ore dureri care sa nu-ti permita somnul fara antialgice. Poti avea frisoane de la o durere mare, totusi verifica cu un termometru sa nu ai febra (care nu este normala dupa extractie)