| JUNNKiE47 a întrebat:

Am 14 ani, îmi antrenez corpul cu greutăți și simt o oarecare durere foarte mare în zona cotului când fac skandenberg și după asta nu mai pot face ceva timp, am discutat cu alții de vârsta mea și nu au problema asta, ce părere aveți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Ai grija de cot, daca te accidentezi trece foarte greu, in ani. De la skandemberg, iti poti distruge mana de nu o sa mai poti face nici un sport. Nu este de joaca. Varsta este prea frageda pentru acest sport. Trebuie sa.ti antrenezi foarte bine incheietura antebratul, umarul. Totul se face in timp si cu multa munca.

| Iuli122122 a răspuns:

Recomand o pauza mai lunga. o fortare prea mare poate duce de la mana in ghips, la nefolosirea ei pe durata nedeterminata.

| Ionelymary a răspuns:

Așteaptă sa mai cresti

| Cosmin86 a răspuns:

Ce stil ai? top-roll, hook, push? sau trageti fara niciun stil, punand presiune pe cot si umar?