| CrisTy2020 a întrebat:

Am 14 ani si am o problema care ma macina cam rau. Problema e in felul urmator. Acum cateva luni de zile mai exact 3-4 am incercat sa "fumez" dar nu a fost fumat, fumat a fost doar tras de 2 ori din tigara. Dar am facut asta de vreo 3 ori si dupa aceea am inteles ca nu e bine ce am facut. Acum imi e frica sa nu am cancer in gat de la acele 2 pufaituri fiindca eu nu le-am tras in piept ci in gat fiindca nu am stiut cum sa trag mai exact. Iar acum imi e frica ca as putea avea cancer in gat, adica acum 3 saptamani am avut o raceala de "sezon" si mi-a trecut dar dupa aceea a urmat sa ma doara gatul nu foarte rau dar ma durea asa si asa. Urechea a inceput ocazional sa ma doara, adica ma durea foarte putin si se oprea durerea. Ai mei spun ca e de la cum a fost eu racit si ca umblu cu capul gol. Dar eu vi-am cerut ajutorul voua pentru a ma linisti. Multumesc pentru tot ajutorul acordat. Si imi pare rau daca am greseli pe ici, pe colo dar m-am grabit sa scriu acest mesaj.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit, esti racit, te-o fi tras curentul, mai ales daca umblii cu capul gol. Nu faci cancer de la doua pufaituri, dar sa nu mai fumezi, pe termen lung dauneaza grav si e o mare prostie sa fumezi

| CrisTy2020 explică (pentru anonim_4396):

Stiu dar asta a fost asa. Cum sa spun eu de "fantezie" fiindca am vrut sa incerc ceva nou pentru mine. Si da le-am lasat nu mai pun gura pe ele cat oi trai eu big grin Multumesc de raspuns foarte mult

6 răspunsuri:
| elisarktis a răspuns:

Stai calm, nici vorba de cancer.
Asta e gen cand eram eu mica si am inghitit o cireasa cu tot cu samanta si credeam ca o sa mor laughing

| CrisTy2020 explică (pentru elisarktis):

Multumesc de raspuns m-am linistit complet happy big grin.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa faci cancer in gat de la 2-3 fumuri dar daca continui sa fumezi sau stai in fumul de tigara de la altii, faci cancer de plamani, nu de gat! Gatul, urechile si nasul apartin de alt sistem, de cel respirator si daca te dor sunt de la un posibil virus, bacterie sau raceala in gat.
Bea cateva cani de ceai caldut indulcit cu miere si lamaie si vei fi bine in 2-3 zile.

| CrisTy2020 explică (pentru Violleta2022):

BIne, multumesc de raspuns big grin

| dragosbogdan001 a răspuns:

Stai calm, nu patesti asa ceva pentru doua pufaituri.