Probabil ca este din cauza racelii. Cel mai bine este sa mergi la medic, care iti va recomanda ceva care iti va fi de volos..Nu ignora aceasta infundare! Multa sanatate!
Buna
Numai folosi pulverizante ca da dependenta.
Fa o vizita la medic si uite asa mai afli care este starea ta de sanatate.
Mai bine faci inhalatii cu apa sarata.
O zi buna
Dormi pe o parte, daca ai narea dreapta infundata dormi pe stanga, daca ai narea stanga infundata dormi pe dreapta.
Poate ai sinuzita, si eu am avut si tot asa mi se intampla. Pune apa la fiert si dupa ce da un clocot - doua adauga sare, si apoi pune-te cu fata peste vasul respectiv si pe cap pune-ti un prosop si apoi trage aburii respectivi. La mine a functionat si este o metoda buna " sfaturi babesti " dar sa mergi si la doctor, sa te faci bine
Fa 2 saptamani! pune la fier putin otet pana da in clocot! apoi tragi foarte puternic pe nas pana simti ca nu mai poti! dupa nu o sa mai ai probleme deloc! bafta!
in timp ce faci faza cu otetul poti sa mai pui sa mirosi si malai ars! sunt foarte bune! bafta!
Fa 2 saptamani! pune la fier putin otet pana da in clocot! apoi tragi foarte puternic pe nas pana simti ca nu mai poti! dupa nu o sa mai ai probleme deloc! bafta!
Du-te la medic, e cel mai bine. Si nu mai folosi tot timpul pulverizate, lasă pentru câteva zile nasul fără sa-i faci nimic, si dupa, daca nu merge, du-te la medic
Bafta