Am avut si eu un prieten care a facut asa, si am vazut la mai multe persoane! Sincer nu va inteleg, cum puteti sa va puneti sanatatea in pericol pentru un viciu cum e fumatul! Sfatul meu e sa te lasi, incepi sa fumezi din ce in ce mai putin pana te lasi.O sa regreti mai tarziu, efectele grave apar in timp.In fine nu vreau sa-ti tin vreo predica dar daca tu nu ai grija de tine ..atunci cine? Si daca continui o sa-ti fie din ce in ce mai greu sa renunti la ele...cel putin asa e la tatal meu si ma rog de el sa se lase de fumat mai ales ca ii face rau.Si povestea cu tremuratul si cu inima...cred ca e ori ca nu ai fumat cum trebuie sau ai fumat pe stomacul gol sau ai tras prea mult de odata? Cel putin din cauza asta ii s-a facut rau prietenului meu atunci, plus nu mai fumase demult. Uite aici o poveste a cuiva care s-a lasat de fumat poate te intereseaza http://roxanaprecu.ro/cum-m-am-lasat-de-fumat/generale
Iti spun eu ce ai, si este din cauza fumatului, fumatul dauneaza plaminilor, si de la acel fum care il tragi in tine de la acela ti-o durut inima si ai inceput a tremura, tigara afecteaza toate organele.