| paul999 a întrebat:

Salutare TPU, am 16 ani si de 2 zile ma doare pieptul in zona inimii si simt ca nu am destul oxigen si cand umblu obosesc... am fost la cardiologie aproximativ 1 saptamana am facut EKG, ecografie a zis ca este in regula dar nu stiu de ce ma doare pieptul adica simt o apasare si parca nu am destul oxigen sunt fumator am mai redus din tigari si tot o laie... poate sa fie de la crestere? adica cum cresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Q69 a răspuns:

Sfat mai bun ca medicul nu are cine sa dea
tigarile pot fi lasate si inlocuite cu miscare si aer curat
"apsarea" poate fi si pe baza de stres un fel de atac de panica...sunt doar niste ideei
dar la varsta ta mai bine te gandesti la altceva... daca vei cauta s asta-i toata ziua sa te gandesti la asa ceva poti sa induci in subconstient stari de rau
si ipohondria poate fi de multe ori cauza

| Cosmin1I a răspuns:

Poate sa fie de la cresterea prea rapida ..imi amintesc ca pateam la fel timp de 1 sapt chiar 2 la varsta de 15-16ani(Nu sunt fumator).Ca sa fii sigur iti recomand inca un control mai detaliat deoarece niciodata nu stii ce se poate intamplawinking

| stefanfanu a răspuns:

Pai odata ce fumezi de copil, plamanii nu se mai dezvolta(nu mai cresc)iar corpul iti creste si nu mai are destul oxigen pentru ca lamanii nu sau dezvoltat.Ar trebui sa te lasi de tot de tigari, daca vrei sa o duci bine.