| Lelutza a întrebat:

Salutare TPU, am 2 zile de cind simt dureri in partea stinga in partea de jos a abdomenului am impresia ca ma ajung durerile la spate de parca mar incalzi...ce poate sa fie si daca stiti cum se trateaza acasa fara medic va rog frumos funda pentru raspunsul cel mai rapid si corect...ms!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Nudamnume a răspuns:

Eu simt astfel de dureri dar din cauza stresului, deci daca esti stresata se manifesta asa. Daca nu, nu stiu deci ar fi bine sa te duci la un medic daca vrei sa stii ce ai cu adevarat. Sper ca te-am ajutat.Sia apropo, daca esti stresata incearca sa scapi de el, deoarece te vei simti mai rau/o prietena de-a mea are dureri de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Datorita eforturilor sustinute si a ridicarii de greutati exista riscul de a dezvolta hernii; durerea descrisa poate sugera hernie inghinala. Este recomandat sa consulti un medic chirurg, sa efectuezi o ecografie abdominala si de parti moi ( pentru eventuale afectari musculare)
Te pup!