Nu nicotina este periculoasa ci substantele din tutun (metale grele, gudron, s.a.m.d). Asa ca, nu conteaza cat este de tare tigara fiindca toate sunt la fel de nesanatoase.
Mai exista mitul urmator : ''tigarile moderne sunt mai putin daunatoare''.
Nimic mai fals! Tigarile ''moderne'' sunt mai daunatoare decat cele clasice, fiindca sunt facute din maduva frunzei, care este mai toxica.
Un prieten de-al meu a aflat de curand ca are cancer la plamani.
Tu stii cati se imbolnavesc de la fumat habar nu ai! habar nu ai!
Eu am fumat 4 ani, si m-am lasat.Dar si acum imi pare rau ca am fumat, si ma gandesc.cat de slab la minte am putut sa fiu.
E cea mai proasta idee pe care o poti avea la 15 ani, eu unul regret ca am inceput. Pentru ca odata ce ai inceput ai toate sansele sa inveti ce inseamna dependenta. Tigarile put, ingalbenesc dintii, sunt scumpe si iti fac rau, dar la 15 ani vrei sa "intri in randul oamenilor maturi" si te chinui cu tigarile pana te obisnuiesti - apoi simti nevoia sa fumezi si majoritatea nu se mai pot abtine. N-ai niciun motiv real sa te apuci, opreste-te pana nu devii dependent, e o mare teapa. Eu fumez de 19 ani si nu am puterea sa renunt. Imi pare rau ca am facut prostia pe care o faci tu acum. Si asa am patit toti care fumam, chiar daca recunoastem sau nu.
Cred ca e cea mai proast decizie pe care ai luat-o pana la varsta asta! eu nu mai stiu cum sa ma las si tu vrei sa te apuci!
si eu m-am apucat de pe la vreo 16-17 ani si m-am apucat pentru ca eu credeam ca sunt mai smechera daca fumez pentru ca toate prietenele mele fumau,numai eu nu!
si acum imi vine sa ma dau cu capu de pereti!
stii ce nasol e cand mergi la medic si te intreaba daca fumezi? ca de acolo ti se trag multe,parintii te cearta,matusile te critica,etc!
a te apuca de fumat= a incepe problemele!
eu te sfatuiesc sa nu le inveti!
acum o sa zici,e nah, o sa fumez una doua trei mxim pe zi si nn o sa le invat! asa am facut si eu, 1-2 pe zi si acum am ajuns la 10 i ma chinui sa ma spal pe dinti de 3-4 ori pe zi ca sa imi ramana albi si mananc pe gume ca sa nu miros cand merg la cineva mai invarsta care nu fumeaza!
daca din tot ce ti-am zis noi cei de aici, inca mai vrei sa te apuci, fumeaza kent 1 pentru ca totusi sunt destul de slabe! si eu am ajuns la kent 1 de la kent8 pentru ca poate daca fumez tt mai slabe reusesc sa ma si las odata
dar mai bine nu te apuca! dc sa te distrugi singur?
*dupa 10 ani*
"Salutare TPU!
Am aproape 26 de ani şi m-am decis să mă las de fumat.Ieri mi-am cumparat plasturi antifumat dar nu au nici un efect.Am nenumarate boli, mi s-au stricat dinţii şi am probleme cu erecţia.Nu mai am bani de ţigări şi îmi vine să fac tumbe pe acoperiş.
Am făcut prostia vieţii că am pus botul pe aşa ceva.
Help!"
Mda. Gândeşte-te de 10 ori înainte să faci o prostie.
Ai facut o prostie ca te-ai apucat.Te-au impins prietenii sa fumezi sau cineva? Unu la mana e o afacere proasta, dand 12 lei pe pachet/2-3 zile.Bani cu care ai putea face multe altele,si in al doilea rand sanatatea.Cei mai multi oameni nu isi dau seama numai dupa ce ajung in stare critica ca tigara nu mai e benefica. Daca ti-ai luat in cap asta e treaba ta dar gandeste la tine,la copilul tau(ce il vei avea) si la cei din jur, tigara contine o gramada de substante otravitoare corpului, nefolositoare.Sti cum se spune...iti cumperi moartea.
Te joci cu sanatatea ta. ai prea multi bani si nu stii ce sa faci cu ei? crezi ca daca te apuci de fumat o sa fii mai frumos sau mai inteligent sau o sa se uite lumea altfel la tine? iti spun eu ca nu. sunt fete la care nu le place sa fie sarutate de un baiat fumator. ti-ar placea sa te speli pe maini si pe dinti dupa fiecare tigara doar ca prietena ta sa te sarute? eu te-as sfatui sa nu te apuci ca o sa-ti fie foarte greu sa te lasi(daca vrei)
Si eu m-am gandit dar daca ar fi sa te gandesti mai bine decat sa dai in fiecare zi cate 11 lei pe un pachet de tigari... mai bine strangi acei bani si in 3-4 luni poti avea suficienti bani cat sa iti cumperi un telefon nou, a vrut sa imi dea o colega sa fumez cand am fost la bal dar nu stiu cum am putut sa refuz, oricum am refuzat. gandeste-te bine ce faci.
Eu am 14 ani sunt fata si fumez cat de tari gasesc! Nu-mi plac cele slabe.De ce te mai apuci daca fumezi din astea? Eu daca fumez dinalea subtiri e naspa rau! Ca si cum ai primi o prjitura dar numa cate putin din ea, sa nu o consumi pe toata
Nu stiu ce sa zic. Daca chiar vrei sa fumezi (nu stiu ce vedeti prin asta) Kent1 sunt detul de bune. Dar, iti propun sa nu exagerezi. Chiar tu ai spus ca tigarile nu sunt sanatoase. sper ca ti.am fost de folos
Mai bine nu te apucai de fumat.
Nu o sa te mai opresti.
Si o sa ai si cheltuiala mare. [ depinde nu stiu cat de bogat poti sa fii tu ].
Dupa ce-o sa te inveti bine. o sa fumezi toate furajele posibile. Deci daca esti sigur ca vrei sa te apuci de fumat... totul o sa vina de la sine. desi e un viciu incredibil de neinspirat.
Eu am 12 ani si fumez de 1 un an am fumat Kent prima data. Acum nu mai ma pot lăsa poți sa fumezi ce vrei dar fi atent. Pas1 aprinde țigarea.Pas2 trage dar nu in piept cat sa ai fumu in guraPas3. Tine gura un pic deschisa nu lăsa sa iese fumul.Pas4 da Afar fumul.Pas5.Scuipa mai faci așa de 2 ori după o sa simnti un gust ciudat in gura dutragre pe gat da fumul afara după trage în plămâni si după acea termina tigarea si așa poți sa fumezi
Eu am 12 ani si fumez de 1 un an am fumat Kent prima data. Acum nu mai ma pot lăsa poți sa fumezi ce vrei dar fi atent. Pas1 aprinde țigarea.Pas2 trage dar nu in piept cat sa ai fumu in guraPas3. Tine gura un pic deschisa nu lăsa sa iese fumul.Pas4 da Afar fumul.Pas5.Scuipa mai faci așa de 2 ori după o sa simnti un gust ciudat in gura dupa
tragre pe gat da fumul afara după trage în plămâni si după acea termina tigarea si așa poți sa fumezi
Sekaki întreabă:
anonim_4396 întreabă: