anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU, am fost la medicul de familie cu o problemă a pielii, pielea mea are aspect de piele de găină și mi-a spus ca ar putea sa fie keratoza foliculară si ca nu afectează sănătatea (nu am fost la dermatolog încă), am 16 ani și sincer e destul de deranjantă din punct de vedere estetic, predomina pe piept, abdomen si antebraț, pentru cei care au aceași afecțiune, ce fel de cremă folositi pentru ameliorarea ei? Din câte știu nu e complet vindecabilă dar aș vrea sa ameliorez efectele cat de mult pot, ce cremă îmi recomandați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ghioacă a răspuns:

Cel mai bine este sa vizitezi un medic dermatolog și în funcție de alergii-le tale de sensibilitatea pielii îți va recomanda o crema...