Ai facut intindere, relaxeazate, fa-ti un mic masaj si apoi incearca si fa exercitii cu acea mana, o sa iti treaca incet incet.
Cum adica "pe drept"? Si termenul "podul" nu exista, e o aberatie de copii mici. Skandenberg-ul este in primul rand lupta incheieturilor, abia apoi intra celelalte grupe si intr-un final tot corpul.
Inteleg ca nu ai citit regulametnul, dar nu ai vazut macar meciuri de la concursuri la TV? Ai voie sa ataci pe degete, pe incheietura, pe ORICE.
P.S. : skan cu incheietura dreapta iti uzeaza destul de mult incheietura, trebuie sa inveti sa ataci si sa tragi cu tot corpul, cel mai greu la skandenberg e sa inveti sa bagi toate grupele in miscare ( piept, spate, umeri ), atunci ti se dubleaza forta
Stiu, dar REGULAMENTUL permite asta.
skandenberg pe drept = DUPA REGULAMENTUL OFICIAL
"eu ii dau fara sa le sucesc mana" => tu nu faci skandenberg, ci bambilici
Repet intrebarea : n-ai vazut meciuri destule la TV? ( meciuri oficiale, cu arbitrii, etc )
Uite un meci :
http://www.youtube.com/watch?v=Q1EU8b6U_Q8
vezi la 2:48 cum s-a urcat pe incheietura lui, ala se numeste HIGH-HAND si e doar UNA din MAI MULTE tehnici de incheietura.
PE DREPT = CU SUCIT DE INCHEIETURA ( nu doar in jos, ci si in lateral, sau multe alte metode )