| Anonimus21332 a întrebat:

Am început tratamentul medicamentos împotriva oxiurilor dar disper. Din 5 în 5 minute câte un oxiur, doi, ies afara si se tot misca pe langa zona anusului provocând mâncărimi insuportabile. Ce să fac să scap de mâncărimi? ajutor vă rog, disper sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Asa se intampla pana scapi de ei.
Spala-te, doar asa scapi de ei.
O zi bunahappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Contunua tratamntul dat de medic!
Spala-te in zona respectiva!

| Felys a răspuns:

Sa te speli cat mai des dar ma tem ca mai mult de atat nu ai ce face, v-a trebui sa suporti pana mor si scapi de ei

| Anonimus21332 explică (pentru Felys):

Am înţeles. Atunci. o să suport. am observat că doar seara se intampla mai des. Mersi mult, ai fundă!

| Felys a răspuns (pentru Anonimus21332):

Exact aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am avut hemoroizi si primul gand m-a dus tot la oxiuri,dar dupa analize a iesit ca nu am asa ceva,stiu cum e sa ai mancarimi si in special seara cand stai in pat, tu esti absolut sigur ca sunt oxiuri si nu hemoroizi, ca seamana al naibii simptomele, in fine, multa sanatate oricum

| Anonimus21332 explică (pentru Felys):

Daca am putut observa in "scaun" oxiuri. cum poate fi hemoroizi?