Sa ai grija de tine, ca e grav daca ai probleme cu creierul, du-te mereu la control, mai multe nici eu nu stiu
Dietă. Și un medic care să umble la cauze, căci analgezicele doar acoperă durerea, iar cauza rămâne.
Pai am fost si la neurolog, RMN-ul a iesit bine. Si nu stiu, nu prea as vrea sa fac operatie de extractie a ramurii trigeminale care ma doare.Mi-a zis sa o tin cu pastilele ca altceva nu au ce sa imi faca. O sa incerc sa tin o dieta, poate ajuta.Multumesc de raspuns.
Ma refeream la partea stanga a capului(bine si cu o parte din fata).Da, stiu ca nu doare, dar durerea mea e din cauza unui nerv cranian ale carui ramuri senzitive se cam inflameaza si provoaca aceasta durere. Nu e 100% vina creierului.El functioneaza normal tot timpul si mi s-a zis si la neurolog ca el e ok. Problema e ramura asta care se inflameaza cand are chef .
Sunt multe medicamente anti durere. Important este sa iei ceva potrivit. Încearcă aspirina sau altceva de la farmacie si daca nu functioneaza, cere i doctorului altceva!
îţi recomand băi cu sare Epsom, eu mă duc des la un SPA, vezi pe net beneficiile acesteia.
vip 2010 întreabă: