| WizzArd3344 a întrebat:

Salutare TPU! Am niste probleme de 2 zile, in sensul ca simt ca mi se defocalizeaza ochii si am niste ameteli, insa nu stiu cum sa explic, nu ameteli la nivelul capului, ci la ochi, imi fuge imaginea. Nu pot sa-mi explic de unde, posibil de la cafea? Anxietate? Trebuie sa recunosc ca sunt o persoana anxioasa si intru in panica la orice durere. Ma gandeam ca ar putea fi de la cap, insa am facut un CT in urma cu 3-4 luni si totul a iesit bine, insa am o sinuzita atat. Ma duc cu gandul ca ar putea fi si de la sinuzita, ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| GopnikulBogdan a răspuns:

Ar trebui să faci un control oftalmologic.

| Catrice a răspuns:

Și cu statul pe telefon, cum stai?

Bula
| Bula a răspuns:

Sinuzita este o infectie a sinusurilor, cu puroi.
Daca puroiul ajunge la ochi, atunci poti avea complicatii, chiar si pierderea vederii!
Mergi urgent la un medic ORL, sa-ti rezolve sinuzita, dupa care si la un control oftalmologic!

| andreeaaaaaaamaria a răspuns:

Părerea mea este, decât să stai cu grijă mergi la doctorul de familie și explică-i problema. El iti va face trimitere către orl/oftalmolog sau unde consideră.

| Mihai8767 a răspuns:

Frate da mi nr tău in privat sa vorbim ca am aceleași probleme.