Ar fi bine sa urmaresti ce se intampla. In prinipiu nu se va intampla nimic, principalul factor declansator al unui melanom il reprezinta expunerea la radiatiile soarelui.N-am prea vazut oameni sa dezvolte o tumora maligna doar din cauza unui soc mecanic dar asta nu inseamna ca trebuie neglijata treaba.
Bine domnule dar de ce scrieti sub forma de poezie?
Foloseste cu incredere DEX-ul daca te depaseste vreun cuvant, ca d-aia l-au pus astia si online.
Imi pare rau ca am mancat o virgula, nu se va mai repeta. pup si tie
Vad ca uni poate ti-au raspuns aiurea. Pai in primul rand daca este aluntia deschisa la culoare, si este ereditara nu ar fi o problema. Sau pur si simplu, daca este deschisa la culoare NU este motiv de ingrijorare. Daca alunita e maronie, ar fi bine sa te duci la un medic pentru un consult de specialitate. Este important ca si pisica sa fi fost vaccinata, daca este maidaneza, duceti-va repede la spital. Se pot lua boli. Daca e pisi de casa ^♥^ nu este o problema. Indicat ar fi daca alunita este inchisa la culoare sa va duceti la spital, la un control. Nu dureaza mult, cateva minute, si puteti dormi linistit noaptea. O seara ftumoasa ^.^
Este necesar un control urgent la medicul dermatolog si o examinare a alunitei, pentru a se afla originea, daca este cancerigena in urma expunerii externe la radiatii solare si netralizarea ei (daca este cazul).
Daca ti sa fac vanataie si sa si inrosit ar trebui sa mergi la doctor!
Dar nu cred ca-s motive de ingrijorare!
Nu prea ai avea de ce sa te ingrijorezi dar totusi o vizita la medicul de familie ar fi cel mai buna alegere.
Salut nu vreau sa te interesez dar eu sincer stiam ca daca ai rupt o alunita faci cancer dar daca zici ca nu ai sangerat nu patesti nimic
Nu, nu ai de ce sa iti faci grij pentru nimic. Insa ar fi ok sa faci o vizita pe la doctorul sau doctorita ta de familie. Sa fii sigur/a ca nu ai patit nimic.