| Christianenache a întrebat:

Salutare TPU! Am o intrebare ceva mai ciudata. Am fimoza de gradul 2 si nu pot decalota penisul usor cum ar fi normal. Daca imi pun prezervativul fara ca penisul sa fie decalotat exista riscuri mai mari? Rog seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Anatomic, din cauza fimozei pe care o ai, este imposibil sa intretinii raporturi sexuale, fiindca penisul nu se poate decalota complet.

| Violleta2022 a răspuns:

Du-te la UROLOG sa-ti faca o mica incizie si sa-ti elibere penisul, ca acum cresti si vrei sa faci sex, dar nu ai cu ce.

| doctorandus a răspuns:

Mergi la medic. Asta e singura solutie.

| Freya1 a răspuns:

Doamne Isuse când o vad pe asta cu "nu poți face sex cu fimoza" ma doare capul.

Nu e o problema sa pui prezervativ, problema e ca poate sa îți creezi disconfort prezervativul.
Poti sa faci câteva încercări (autosatisfacere cu prezervativ) sa vezi cum se manifesta și sa te obișnuiești sau nu cu ce se intampla.

| Christianenache explică (pentru Freya1):

Si daca tin penisul decalotat cand pun prezervativul are ceva?

| Christianenache explică (pentru Christianenache):

Fara sa l decalotez*

| Freya1 a răspuns (pentru Christianenache):

Nu are nimic, ca asa poți sa faci, dar în frecare e posibil sa între sub piele și devine deranjant.
Încearcă sa ceri sfatul unui medic da a o sa vezi ca ai disconfort.