| Aly2 a întrebat:

Am o intrebare din partea unei prietene. Are 11 ani si are 55 kg. Este grasa sau plinuta pentru varsta ei? Si ce ar trebui sa faca ca sa slabeasca mai repede? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| chie a răspuns:

Bai, eu zic ca trebuie.raised eyebrows
Trebuie sa faca ceva acum, la o varsta frageda.Altfel, nu va reusi nicidecum.
Am o prietena care a fost tot timpul plinuta.Insa de la 11-12 ani a invatat sa inoate. A slabit 5 kg si de atunci nu s-a mai oprit. S-a dezvoltat armonios si la 15 ani arata extrem de bine.
Daca nu inot, atunci orice altceva.Ideea e sa faca sport. Ce-o ajuta pe ea mai mult.
Eu fac cardio si fitness kickboxing.

4 răspunsuri:
| denismaria92 a răspuns:

Bai are abia 11 ani.corpul este in continua dezvoltare.nu trebuie sa se intrebe despre asta acum.

| Kido_2144 a răspuns:

Depinde si ce inaltime are, dar la 11 ani este destul de mult 55kg. Si ca sa slabesti in principiu trebuie sa faci miscare ( la 11 ani nu cred ca este o problema ). Daca face miscare si are aceeasi greutate poate sunt probleme medicale ( nu este de glumit cu asa ceva ). Sper ca te-am ajutat catusi de putin. O zi buna!

| Diana3 a răspuns:

Salut!
Depinde si inaltimea. Daca e scunda.

| StelistaPanaLaMoarte a răspuns:

Ei pentru varsta ei este destul de plinuta. Si eu am o prietena care are 54 de kg si are dabea 10 ani. Cel mai bine ar fi sa renunte la dulciuri mai ales si la paine. Sau sa faca sport. Nu stiu exact. Prietena mea mananca dulciuri multe si de asta este grasa. Sper ca te-am ajutat big grin