La mine au crescut normal si n-au trebuit scoase. E adevarat ca am simtit o presiune si mi-a scos maseaua veche si mi-a spus doctorul ca imi creste dedesubt maseaua de minte. Operatiunea de scoatere este una obisnuita si in mod normal nu poti muri. Doar daca medicul (ca in orice domeniu) gresete ceva.
Nu e operație e o simplă extracție.
Probabil poți muri din asta dacă îți scoți măseaua cu patentul (șurubelnița, mașina de găurit, tirbușon)
E adevarat. Poti muri daca iti tragi o masea oricare ar fi dar numai daca ai puroi. Dar stai calm daca nu ai nimic e in regula
Eu m-am operat.a trebuit sa îi scot pe toți patru din cauză că mi-au crescut strâmbi si trebuie sa imi pun aparat denar si etc..pai intervenția nu a fost dureroasa aș putea spune ca a fost neplăcută.mi-a scos 2 dinti pentru prima oara si o luna mai tarziu ia scos pe ceilalti.cel mai mult nu mi-a placut injectiile nu erau prea dureroase ca m-a facut cu anestezic dar ultimele au durut destul de tare dar suportabil..firele le-am scos la dentistul meu dupa 10 zile (nu m-a durut deloc)
Deci eu îți recomand să îi scoti chiar daca este neplăcută intervenția deoarece la final o să iti pară bine ca ai scapat de ei si nu mai trebuie sa îți bați capul cu ele.
Si cele de sus le-ai scos?
Da...pe toți patru..doi jos doi sus
Prietene, te asigur ca nu vei muri daca te ingrijesti dupa (nu sta in frig si sa nu bei lichide reci) in 88% din cazuri, poate chiar mai mult, toate maselele de minte cresc stramb, si trebuiesc scoase, deci este ceva normal, multa lume nici nu le mai scote daca nu ii incomodeaza. eu am 4 strambe