Nu poate fi atat de grav, cel putin nu ar fi in totalitate de la fumat
Incearca ori sa fumezi niste tigari slabe si mai rar ori incearca sa te lasi
E pentru binele tau
Probabil plamani tai sunt mai sensibili! Nu stiu de ce ai facut tu pasul asta cu fumatul, ce daca fumeaza asa multi, ce daca alti te cred cool? Nu mai fuma ca iti faci rau la tot corpul, mai ales ca respiri greu, esti tu mai sensibil si iti poti face rau daca vei mai fuma! Lasa-te ca nu sunt bune de nimic!
Salut!
Nu mai fuma, nu este ok sa ai 16 ani si sa fumezi. Te crezi cool daca faci asta?
Sa stii ca poti fi cool si fara sa ai tigara-n gura. Chiar iti place sa-ti miroasa hainele a tigari?
Nu ca ar fi traba mea, dar daca nu te poti lasa de ele, mai bine mergi la un medic sau ceva.
Succes!
Wow, si ce propui? Sa-l schimb pentru tine? Din cate imi aduc eu aminte, cand am invatat sa scriu in clasa I, asa arata o mic de mana: http://www.anidescoala.ro/wp-content/uploads/litera_o_mic_de_mana.jpg
Sincer, la 16 ani nu este o varsta la care sa fumezi. Faptul ca tu constientizezi ca e bine sa te lasi e un lucru bun. Incearca sa te lasi putin cate putin nu tot odata, pentru ca poti sa patesti ceva grav.Mai bine ar fi sa faci un consult medical.
Mda...16 ani, plamani nedezvoltati.Nu e nimic grav, dar un control la doctor nu ar strica.
baaa3466 întreabă: