| Roxanna752 a întrebat:

Am o problema cand fac sport, sau alt efort fizic(merg mai mult pe strada, sau urc scari...) am o durere insuportabila in partea stanga a abdomenului, in zona splinei.Rareori apar si in partea dreapta(zona apendicitei).Se intampla mereu cand merg, urc scari, alerg, fac gimnastica, se intampla destul de des.Am fost la un medic, mi-a facut o ecografie abdominala si a zis ca nu am nimic, dar totusi, sa am dureri asa de mari fara motiv? Voi ce credeti ca e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonima283 a răspuns:

Du-te la alt medic! Trebuie să fie ceva!

| Roxanna752 explică (pentru Anonima283):

Te-ai confruntat cu asa ceva? Ai idee ce ar putea fi?

2 răspunsuri:
| Anonima283 a răspuns:

Uite, asta te-ar putea ajuta, e scrisă de un medic. "In timpul efortului organismul uman are nevoie de mai mult sange decat in starea de rapaus. Depozitele sanguine se acumuleaza in splina si ficat si practic printr-un efort ceva mai mare organismul are nevoie de un aport mai mare de sange. splina sau ficatul se contracta( la nivelul capsulelor) iar cand se intampla asta apare si durerea. De obicei acest lucru se intampla ori la persoanele sedentare, neantrenate ori la cele antrenate dar care se supun unui efort mult prea mare pe moment. Daca durerea nu persista, nu ai de ce sa iti faci griji. In schimb daca nu, te doare in continuare si aceasta durere este insotita si de alte simptome, fa investigatii amanuntite."