Nu prea te-ai facut inteles. In principiu nu ar avea ce problema sa ai. Dar pentru calmul tau psihic, fa o consultatie la un medic psihiatru si acolo vei rezolva orice problema.
Sanatate!
Consulta un psiholog- sa iti prinda bine. La psiholog nu se duc doar oamenii deplasati, ci si cei care au nevoie sa se convinga ca sunt ok. Deci, du-te, nu e nimic nelalocul lui daca incerci!
Nu ai nimic, e perfect normal. Spui ca lucrezi in Photoshop; e normal sa reconstruiesti atat mintal cat si propriu-zis un anumit obiect. Ca sa-ti mai dau un exemplu, iti pot spune ca eu cant la chitara iar cate o data recompun mintal fiecare nota a unui cantec. Iar cand spui ca te gandesti in continuu la acel lucru inseamna ca, creierul tau vrea sa fie sigur ca a inteles pe deplin sau poate ai un tic. In concluzie, e ceva perfect normal.
Pai nu e deloc bine ca eu in continuu ma gindesc la unele lucruri(o saptamana analizam de la inceput un lucru si am crezut ca-mi va exploda creierul)Acum am facut o pauza si nu mai lucrez in Photoshop si acum vad ca se inbunatateste creierul.(insa asta nu e numai in Photoshop)Multumesc tuturor pentru sfaturi! O zi buna!