| NiKoLeT a întrebat:

am o problema, de duminica am inceput a avea ameteli si dureri de cap, care se manifesta pe intreaga zi, si mai ales cind am emotii sau retraiesc situatia se acutizeaza, imi pierd echilibrul si am dureri intepatoare in cap, va este cunoscut asa ceva? care este motivul aparitiei? imi poate spune cineva? Va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ivanhoe a răspuns:

Stiu ca nu vrei raspunsul de genul "mergi la doctor". Nu sunt eu omuletul care sa-ti dea un sfat in aceasta situatie. Sa fie astenia de primavara? Pune mana si mananca ceva mai consistent. Nu uita si de ceva miscare. Daca problema ta persista si in trei zile nu ti-ai revenit, du-te la medic. E cam costisitor dar, n-ai ce sa faci. Sanatate!

| IoanaPsy a răspuns:

In primul rand trebuie sa elimini factorul fiziologic. Deci o vizita la medic nu ar strica. Pe de alta parte, daca spui ca ai aceste simptome cand ai anumite emotii si retraiesti situatii, sunt sanse foarte mari sa fie somatizari, o cauza psihologica. Daca ai avut parte de evenimente neplacute, traumatizante, ce au ramas nerezolvate, e posibil ca ele sa reiasa la suprafata din subconstient in constient pentru a le rezolva. Cum ziceam, elimina mai intai cauzele medicale, apoi cere ajutorul unui psiholog. Succes!