| GhostSura a întrebat:

Salutare, TPU! Am o problema, de vreo 2 saptamani tot tusesc in continu, am luat sirop, si tot nu-mi trece. cand tusesc ma doare si esofagul sau trachea cum dracu se zice.) La scoala tusesc din 10 in 10 secunde, ce sfaturi imi dati sa nu mai tusesc asa de repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Du-te si fa-ti un control la plamani, s-ar putea sa ai astm bronsic. Cand tusesti ai senzatie de ''inec''? Simti ca te asfixiezi? Daca da, fugi la doctor, e destul de grava treaba. Daca nu, incearca sa iei siropuri facute din plante, alea sunt bune. Bea ceaiuri multe, multe lichide.

| Divy a răspuns:

Ia ACC poate te ajută și eu am avut o tuse asemănătoare cu a ta și m-a ajutat e posibil să te ajute cu tusea.
Multă sănătate!

| DaniTDCI a răspuns:

Daca fumezi, lasa-te!

| Porcusorul a răspuns:

Sunt curios doar. Ai fost la medic, iar acesta ti-a dat doar un sirop? Nu de alta, dar pare a fi un caz de traheobronsita care nu se trateaza cu siropuri.

| elenaaaaaaaa31 a răspuns:

Http://www.one.ro/......ri-7750254

Sau:
-sirop revigrip
- sirop sino-flu
-sirop primospectin
Si ai aici mai multe variante care o sa le gasesti si in farmacii : https://comenzi.farmaciatei.ro/......sponibile/

Sper ca te-am putut ajuta! :)