| Marcus1993 a întrebat:

Am o problemă în ceea ce privește somnul, în sensul că în ultimele zile nu am putut să dorm foarte bine, adorm greu, și dorm în perioade(dacă prind două ore consecutive, e de bine), și deși eu estimez că prind vreo 6-7 ore de somn în 10 ore, totuși mă simt ca și cum aș fi dormit doar 2-3 ore.
În ultima săptămână am avut și probleme legate de dureri de cap, în sensul că în fiecare zi m-a durut capul, dar probleme cu somnul au apărut doar de vineri.
Menționez că am mai pățit această poveste cu somnul în timpul ultimelor două sesiuni la facultate, iar acum îmi dau licența.
Credeți că aceasta ar putea fi cauza nesomnului? dar cauza durerilor de cap? Cum aș putea să revin la vechiul meu sistem de noapte(somn)? Cum să scap de durerile de cap?
Menționez că nu cred că stresul area de-a face cu asta întrucât am învățat pentru licență deja deci nu cred că ar trebui să fiu stresat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Assassina a răspuns:

Stiu cum e.Si eu am probleme de genul.E vorba de caldura care ne streseaza(nu din cauza licentei), si de atmosfera agitaat din jurul nostru.Prespupun ca te foiesti mult in pat si mereu sfarsesti prin a deschide ochii.Eu de obicei pun muzica relaxanta ca sa ma linistesc.Eu de obicei am camera aerisita deci nu cred ca este si de asta.Asa ca uite ce propun: sa inspiri adanc de mai multe ori, pune muzica relaxanta pentru ca sunt albume ppe youtube (eu chiar ascult opusul -apropae- a acestor muzici si mi-a fost greu la inceput sa le suport dar chiar ajuta.Cel putin pe mine! Noapte buna si succes la licenta, TPU iti tine pumnii.

| DevilNight01 a răspuns:

Incearca sa dormi mai mult e normal sa te doara capul... Creierul trebuie sa se odihneasca minim 8ore si am zis bine minim din cauza la asta ai si senzatia sa iti fie somn creierul nu e in plina forma si asta e exceptional unele persoane se trezesc la 6 dimineata si ai impresia ca sunt in plina forma ei sunt obisnuiti la un moment dat daca stai asa o sa se obisnuieasca si creierul tau dar nu e recomandat sa faci asta cum am zis minim 8ore de somn (toate de o data)... Infine bafta

| ALEXUTZU12701 a răspuns:

Salut! Aceste probleme apar destul de des de la 13 ani in sus. Pentru a avea un somn bun trebuie sa aerisesti camera si sa ti fereastra rabatata.
Stresul provoaca insomnii

Acu sper sa iau fundiță